Blog Ayrıntıları

22, Ara

Bitcoin Havuzu Hakkında Bilgiler

Bitcoin Havuzu Nedir ?

Bulut Madenciliği ile herhangi bir ekipman olmadan yüksek kazanç elde etme fırsatını yakalayın. Bitcoin Havuzu kullanımı basit bir kripto madenciliği platformudur.

Oyunda Nasıl Kazanırım ?

Bitcoin Havuzu'dan kazanmak için 3 yollu vardır.

1 - Sadece Ücretsiz Verilen Madenci İle :

En zor kazanma yöntemidir, madeninizi büyütmek için haftalar, aylar sürecektir. Madeninizi büyüttüğünüzde günlük ödemeniz 5 - 10 TRX arası değişir.

2 - Yatırım Yapmak :

Bitcoin Havuzu'dan kazanmak isteyenler için en iyi yöntem bu desek yeridir. Birkaç madenci aldıktan sonra, madeninizi büyütün. Sonra günde  20 - 50 TRX arası rahatlıkla kazanabilirsiniz.

3 - Referans Kasmak :

Aralarında en iyi kazanma yöntemi referans kasmaktır. Referanslarım kısmında bulunan linkinizi çeşitleri ağlarda paylaşarak sizden gelen her üyenin ömür boyu her madenci alımında Seviye 1 %5 USD kazanırsınız. Seviye 2 olarak 'ta %2 USD kazanırsınız.

Referans Sınırı Varmıdır ?

Kesinlikle referanslar ile ilgili bir sınırlama yoktur ne kadar çok üye toplarsanız o kadar çok kazanırsınız. Referanslarınızın her madenci alımlarında yüzdelik komisyonlar alırsınız.

Seviye Nedir ? 
Örnek verelim siz Melike Hanımı Bitcoin Havuzuna davet etiniz. Siz Melike Hanım her madenci alımında %5 alırsınız çünkü Melike Hanım Seviye 1 olur. Melike Hanım arkadaşını davet etiği zaman Melike Hanımdan her üye olan üyeler ise seviye 2 olur. Seviye iki kazancı %2'dir.

Bakiye yatırma yöntemleri nelerdir ?

USDT,TRX, BİTCOİN,BUSD bir çok bakiye yatırma yöntemi bakiye ekle bölümünde bulunmaktadır.
Ödeme alma yöntemleri nelerdir ?

Minimum 50 TRX olduğu takdirde cüzdan hesabınıza, yapılmaktadır.


Son Paylaşımlar